Vi tror på friheten att
uppleva naturen på
ett säkert sätt!
Hyra satellittelefon eller nödsändare
och du kan få hjälp varhelst
och närhelst!
Read stories of our customers from their adventures arround the globe...
קטגוריות
Users stories Rescue stories
טאגים
Vita Gröna band Svenska fjällen Alperna Norska fjällen Kroatien Fiske Jakt Worldwide
Vi är stolta att få samarbeta med Lina Hallebratt!
January 1, 2020
Vi är stolta att få samarbeta med Lina Hallebratt! Just nu är hon på väg med cykel och kajak från Stockholm till Svarta havet för att sedan börja paddla därifrån. Det här säger hon om Fjällcom!

"Jag är så glad för alla som följer mig på min tur! All pepp i bloggen, på Facebook och Instagram ger så mycket energi och kärlek! Att ni också kan följa med på kartan gör att det faktiskt känns som jag har sällskap på vägen!

Min Garmin InReach har Fjällcom Satellite SOS sponsrat mig med! Det är med den som jag markerar mina tältplatser och om en olycka skulle ske, så kan jag även via den skicka ut en nödsignal och få snabb hjälp på plats även om jag är i ett land där jag inte kan språket!

Nödsändare och satellittelefoner är inte helt billiga i inköp och dessutom kräver många ett abonnemang för att fungera. Så det är en stor kostnad för något som man kanske bara använder en vecka per år! Fjällcom Satellite SOS hyr ut satellitenheter vilket gör att du bara betalar för den tid du verkligen behöver utrustningen!"

Vill du veta mer om Linas äventyr genom Europa? Kika in på vår hemsida! https://satellitesos.com/linahallebratt.php
+46-77 5888191
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefon
Meddelande
Skicka
Bearbetning
Vänta medan vi behandlar din förfrågan